Javelin Curve 8900 Willyboy v5.1 .680/.689/.699/.705 Hybrid OS

Iseng2 cek driphter.com ternyata v5.1 udah dirilis untuk publik.

This is by far my most “out of the box hybrid”. I dropped the base java down to .680 because I feel the 9700 Bold files yield a better balance of battery life and performance than the 9000 Bold files. I included some .689 Pearl files for some improved benchmarks and the Pearl files didn’t disappoint. The bulk of this hybrid is made up of .699 files from the 9650. These files were SO compatible with the .680 files it wasn’t even funny! To top things off I included some .705 keys to speed things up a bit. The browser is a “hybrid” mix of .699 and .705 (no pun intended).

This is a .680/.689/.699/.705 build. Yang menggunakan based os .681 (bisa yang official/leaked).

Nawh, saya belum mau upgrade. Yang v3.1 udah oke banget di Jave saya. Tapi untuk mereka yang banci upgrade, silahkan download hybrid os om WillyBoy ini disini, dan untuk based OS bisa di download disini.

Have fun!

Iklan

12 comments

  1. Bro Bay, knp ngga mau cb Willyboy v5.1 .680/.689/.699/.705 Hybrid OS?
    Sekarng ni aku pakai willyboy v5.0.681/692, aku cukup puas.
    Tp aku pengn cb yg terbaru…
    Kira2 apa saj yg harus aku lakukan kalo mau install Willyboy v5.1 .680/.689/.699/.705 Hybrid OS?
    Tolong bantu ya bro… Hehe… makasih sebelumnya….. 🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s